نقاشی خط ۴۰ هنرمند در فرهنگسرای نیاوران
به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، آثار نقاشی خط ۴۰ هنرمند در نمایشگاهی با عنوان «کمی بیا نزدیکتر» به همت گالری «سها»، در نگارخانه شماره دو فرهنگسرای نیاوران به نمایش درمی آیند.
به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، نمایشگاه گروهی «کمی بیا نزدیکتر»، روز جمعه ـ دهم اسفندماه ۱۴۰۳ ـ از ساعت ۱۵ در نگارخانه شماره دو افتتاح می گردد که شامل ۴۳ اثر نقاشی خط از ۴۰ هنرمند است.
آثار این نمایشگاه، مجموعه ای از تابلوهای انتزاعی است که در آنها، هنر مدرن در کنار خوشنویسی سنتی قرار گرفته و این تلفیق باعث خلق تابلوهایی متفاوت شده است. سها دباغی، مدیر هنری و میثوره اردستانی، برگزارکننده این نمایشگاه هستند.
نمایشگاه «کمی بیا نزدیکتر» جمعه دهم اسفند، از ساعت ۱۵ در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می گردد و تا دوشنبه سیزدهم اسفندماه، از ساعت ۱۰ تا ۱۹ میزبان علاقمندان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب