سمفونی نفس های سوخته در عصر روشن

سمفونی نفس های سوخته در عصر روشن

به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، نشست ماه آخر پاییز «عصر روشن» در خانه هنرمندان ایران، به موضوع «هنر و مسؤولیت اجتماعی» با معرفی سمفونی «نفس های سوخته» اختصاص یافته است.


به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از خبر آنلاین، این برنامه به عنوان آخرین نشست شعر، ترانه و موسیقی در ماه پاییز، با حضور و هنرنمایی دست اندرکاران سمفونی تازه تولید شده «نفس های سوخته» برگزار و جمع حاضر با این سمفونی و تصنیف آن پذیرایی خواهد شد.
همینطور تعدادی از شاعران معاصر، شعرها و ترانه های منتخب خویش را برای حاضران خواهند خواند.
این مراسم روز جمعه بیست و یکم آذر از ساعت پنج عصر در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران، واقع در تهران، خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، بوستان هنرمندان، برگزار می شود و ورود برای عموم دوست داران آزاد است.

این مراسم روز جمعه بیست و یکم آذر از ساعت پنج عصر در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران، واقع در تهران، خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، بوستان هنرمندان، برگزار می گردد و ورود برای عموم دوست داران آزاد است.


منبع:

1404/09/20
12:36:21
5.0 / 5
6
تگهای خبر: ترانه , شعر , موسیقی , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو