آخرین نت های وداع نغمه هایی که از دل سوگ سرود ماندگاری شدند

آخرین نت های وداع نغمه هایی که از دل سوگ سرود ماندگاری شدند

به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، برخی از مجموعه ها، هنرمندان و فعالین موسیقی طی روزهای گذشته به واسطه برگزاری مراسم وداع، تشییع و خاکسپاری آقای شهید ملت ایران مبادرت به انتشار تک آهنگ ها و نماهنگ های مختلفی کرده اند.



به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از مهر، هم زمان با برگزاری مراسم «وداع»، «تشییع» و «خاکسپاری» آقای شهید ملت ایران حضرت آیت ا... سیدعلی خامنه ای برخی از مجموعه های فعال حوزه موسیقی کشور بهمراه جمعی از هنرمندان، مداحان و فعالین این حوزه مبادرت به تولید و انتشار تک آهنگها و نماهنگ های مختلفی با تأکید بر این ویژه برنامه کرده اند.
آنچه می خوانید مروری اجمالی بر معرفی تعدادی از این آثار موسیقایی است که در فواصل زمانی مختلف پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.

علیرضا افتخاری؛ تک آهنگ «آه از آن اسفند»
مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی قطعه موسیقایی «آه از آن اسفند» با صدای علیرضا افتخاری را هم زمان با برگزاری مراسم خاکسپاری رهبر شهید منتشر نمود.
در توضیحات تکمیلی این قطعه آمده است: این اثر، فراتر از یک قطعه موسیقی، روایتی عمیق و سوزناک از اندوه ملی و حسرتِ یک ملت است. شعر این اثر را محمدمهدی سیار سروده، ملودی آنرا امیر حقیقت ساخته و تنظیم آنرا سید حسین موسوی بر عهده داشته است. افتخاری با همان طنینِ پراحساس خود، این دفعه حزنِ جمعی یک ملت را فریاد زده است؛ صدایی که از عمق جان برمی خیزد.
تک آهنگ «آه از آن اسفند» با صدای علیرضا افتخاری را اینجا بشنوید.

محمد معتمدی؛ نماهنگ «والصبح»
هم زمان با مراسم وداع و تشییع آقای شهید ایران، قطعه موسیقایی «والصبح» با صدای محمد معتمدی، به همت مرکز هنری رسانه ای نهضت و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، منتشر گردید.
قطعه موسیقایی «والصبح» در تقدیر یاد و راه رهبر شهید ایران، منتشر گردید.
این اثر در روزهای برگزاری مراسم وداع و تشییع، در اختیار دوست داران «امام شهید امت» قرار گرفت.
نماهنگ «والصبح» با صدای محمد معتمدی را اینجا ببینید.

حبیب خزایی فر؛ تک آهنگ «وداع»
همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، قطعه موسیقی «وداع» با آهنگسازی حبیب خزایی فر منتشر گردید که با روایتی موسیقایی از اندوه وداع، حماسه ایستادگی و شکوه مقاومت، به مناسبت بدرقه رهبر شهید انقلاب در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
حبیب خزایی فر که قبل تر موسیقی آثار ماندگاری در حوزه دفاع مقدس، مقاومت و سینمای راهبردی را خلق کرده، در «وداع» نیز کوشیده است با زبان موسیقی، احساس فقدان، عظمت ایثار و امتداد راه رهبر شهید را به تصویر بکشد.
«وداع» محصول سازمان هنری رسانه ای اوج و تولیدشده در مرکز موسیقی «مأوا» است.
تک آهنگ «وداع» به آهنگسازی حبیب خزایی فر را از اینجا بشنوید.

محسن محمدی پناه؛ نماهنگ «باید برخاست»
«باید برخاست» همچون نواهای حماسی در رابطه با جنگ تحمیلی رمضان است که در کنار چند اثر دیگر، بعنوان محوری ترین و تأثیرگذارترین ملودی های برخاسته از اجتماعات مردمی مورد توجه قرار گرفت.
سرود «باید برخاست» با نوای محسن محمدی پناه، شعر حجت الاسلام مروستی و تنظیم علی افسری، اولین بار بعنوان سرود پایانی هیات «انصارالولایت یزد» تولید شد و بعد از مدتی در ایام جنگ تحمیلی رمضان در اختیار مخاطبان قرار گرفت.
برای تماشای نماهنگ «باید برخاست» با صدای محسن محمدی پناه را اینجا را ببینید.
اما بعد از انتشار این نماهنگ بود که مرکز موسیقی مأوا از تولید «موسیقی رسمی» قطعه «باید برخاست» هم زمان با شروع مراسم خاکسپاری رهبر شهید انقلاب اسلامی آگاهی داد.
در متن انتشار یافته از طرف مرکز موسیقی مأوا آمده است: هم زمان با شروع حماسه تاریخی بدرقه یگانه دوران، قطعه باشکوه «باید برخاست» بعنوان موسیقی رسمی مراسم خاکسپاری حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای منتشر گردید و در اختیار امت سرافراز ایران و زائرین کوی عشق قرار گرفت. این مرثیه بی کلامِ فاخر که ملودی آن با الهام از نجوا و فریاد غیورانه نوحه مشهور حاج محسن محمدی پناه بازآفرینی شده، ترجمانِ صوتیِ عزم راسخ و مشت های گره کرده ملتی است که در مقتل امامِ خود، بار دیگر با آرمان های انقلاب تجدید عهد می کند. امروز روز زانو زدن نیست؛ صدای این قطعه، صدای برخاستن یک امت است.
احسان سعیدی تنظیم و میکس، رضا بشیر نوازنده عود، محمدرضا اعتقادی نوازنده فلوت، همایون همت آبادی نوازنده ویولن گروه اجرای این قطعه را می سازند که بگفته دست اندرکاران مرکز موسیقی مأوا تنها قطعه رسمی بی صدا انتشار یافته بر طبق نوحه «باید برخاست» عنوان شده است.
تک آهنگ بی صدا «باید برخاست» را اینجا بشنوید.

پرواز همای؛ نماهنگ «تفنگ پدری»
هم زمان با مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، نماهنگ «تفنگ پدری» با شعر و صدای پرواز همای منتشر و به رهبر انقلاب تقدیم شد.
«تفنگ پدری» محصول مرکز هنری رسانه ای نهضت و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است و در چارچوب مجموعه آلبوم موسیقی «بدرقه» انتشار یافته است.
این آلبوم با اجرای هفت خواننده، به یاد و در تقدیر رهبر شهید انقلاب تهیه و انتشار یافته است.
نماهنگ «تفنگ پدری» با صدای پرواز همای را اینجا ببینید.

حامد زمانی؛ تک آهنگ های «وداع» و «باید برخاست»
تک آهنگ «وداع» با صدای حامد زمانی از خوانندگان موسیقی انقلاب نیز در چارچوب جدیدترین پروژه موسیقایی این هنرمند به مناسبت تشییع پیکر شهید حضرت آیت ا... سیدعلی خامنه ای طی روزهای گذشته پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
در این تک آهنگ که پس از اثر «باید برخاست» جزو جدیدترین پروژه های موسیقایی حامد زمانی در فصل جدید فعالیت هایش به حساب می آید، مرتضی حیدری آل کثیر شاعر و آهنگساز، پیمان معصوم زاده تهیه کننده و حامد زمانی بعنوان خواننده حضور دارند.
تک آهنگ «وداع» با صدای حامد زمانی را از اینجا بشنوید.
«باید برخاست» نیز عنوان یکی دیگر از آثار تولید شده حامد زمانی خواننده موسیقی پاپ ایران است که در آستانه مراسم خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
در این تک آهنگ که یکی از محصولات در رابطه با فصل جدید فعالیتهای حامد زمانی به حساب می آید، صادق آتشی شاعر و آهنگساز، امیر جمالفرد تنظیم کننده و پیمان معصوم زاده بعنوان تهیه کننده حضور دارند.
تک آهنگ «باید برخاست» با صدای حامد زمانی را از اینجا بشنوید.

آوین (خواننده هوش مصنوعی)؛ نماهنگ «پدر امت»
«پدر امت» هم یکی از جدیدترین محصولات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی ایران با تهیه کنندگی فاطمه آقایی به خوانندگی هوش مصنوعی به نام «آوین» بود که طی روزهای گذشته هم زمان با شروع مراسم وداع رهبر شهید منتشر گردید.
«آوین» نام مستعار یک خواننده با تکنولوژی هوش مصنوعی است که چندی قبل در جریان برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی فجر ازطریق یک شرکت دانش بنیان ایرانی با اجرای زنده برخی از نوازندگان کشورمان رونمایی گردید. این خواننده در چارچوب نرم افزاری بعنوان یک «آواتار (نماینده دیجیتالی یا شخصیت مجازی است که توسط الگوریتم های هوش مصنوعی ایجاد و کنترل می شود)» برای بار اول است که در کشورمان تولید شده و در این مسیر در چارچوب یک خواننده با موجودیت مجازی مبادرت به اجرا می کند.
نماهنگ «پدرامت» با صدای آوین را اینجا ببینید.

محمدحسین پویانفر؛ نماهنگ «خداحافظ حضرت آقا»
«خداحافظ حضرت آقا» نیز عنوان یکی از نماهنگ های جدید مرکز هنری رسانه ای نهضت بود که هم زمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب منتشر گردید.
شاعر این اثر محمدصادق باقی زاده و خواننده آن نیز محمدحسین پویانفر است.
این نماهنگ محصول مرکزی هنری رسانه ای نهضت و مجری طرح آن مرکز رویداد رسانه جریان است.
نماهنگ «خداحافظ حضرت آقا» با صدای محمدحسین پویانفر را از اینجا ببینید.

صادق شیخ زاده؛ تک آهنگ «جانِ ایران»
همزمان با ایام تشییع پیکر رهبر شهید قطعه ارکسترال «جانِ ایران» با صدای صادق شیخ زاده و همراهی گروه کر سوره پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
این اثر با آهنگسازی احمد رمضی، تنظیم ارکسترال احمد جعفری و شعری از علیرضا قزوه تولید شده و با تأکید بر فراق رهبر شهید، روایت خداحافظی یک امت با رهبر کشور دوست انقلاب است.
مراحل میکس و مستر این اثر توسط سید حسین موسوی انجام شده و صدابرداری آنرا امید جلایی بر عهده داشته است.
به گفته دست اندرکاران این پروژه، «جانِ ایران» یکی از جدیدترین تولیدات مرکز موسیقی در روزهای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب بوده که با سودجستن از ارکستراسیون و همراهی گروه کر، برای مخاطبان موسیقی انتشار یافته است
تک آهنگ «جان ایران» با صدای صادق شیخ زاده را اینجا بشنوید.

ابوذر روحی؛ نماهنگ «خدانگهدار رهبر من»
نماهنگ «خدانگهدار رهبر من» هم یکی از آثار انتشار یافته با تأکید بر تشییع رهبر شهید ملت ایران است که طی روزهای گذشته با صدای ابوذر روحی خواننده قطعه شناخته شده «سلام فرمانده» در دسترس سوگواران قرار داده شده است.
در این نماهنگ که توسط مرکز هنری رسانه ای نهضت تولید شده، مصطفی باغبانی بعنوان شاعر حضور دارد.
نماهنگ «خدانگهدار رهبر من» با صدای ابوذر روحی را از اینجا ببینید.

میلاد هارونی؛ نماهنگ «حماسه عشق»
میلاد هارونی از خوانندگان موسیقی پاپ که طی سالهای اخیر آثار گوناگونی را در حوزه های ملی میهنی منتشر نموده به مناسبت فرا رسیدن ایام تشییع رهبر شهید نماهنگ «حماسه عشق» را با حمایت معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پیش روی مخاطبان قرار داد.
در دل نوشته پخش شده میلاد هارونی برای این نماهنگ آمده است: «روزی که روی آنتن زنده، با صدایی لرزان گفتم: «شما بالاخره به آرزوی همیشگی تون رسیدید، اما دل ما، تنگ می شود برای شما...»
نماهنگ «حماسه عشق» با صدای میلاد هارونی را اینجا ببینید.

مهدی رسولی؛ نماهنگ «یالثارات الإمام»
نماهنگ «یالثارات الإمام» نیز هم زمان با برگزاری ایام تشییع رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت ا... خامنه ای (ره) توسط مرکز هنری رسانه ای نهضت منتشر گردید.
این نماهنگ در بزرگداشت یاد رهبر شهید انقلاب با نوای حاج مهدی رسولی و شعری از محسن عربخالقی تولید و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
نماهنگ «یالثارات الإمام» با صدای مهدی رسولی را اینجا ببینید.
نماهنگ و تک آهنگ «دیدم که جانم می رود» نیز یکی دیگر از آثار انتشار یافته با صدای مهدی رسولی توسط مرکز موسیقی مأوا است که با داستانی از وداع با رهبر شهید انقلاب انتشار یافته است.
در این نماهنگ محمد رسولی شاعر و عرفان یامولایی تنظیم کننده قسمتی از گروه تولید را می سازند.
تک آهنگ «دیدم که جانم می رود» با صدای مهدی رسولی را از اینجا بشنوید.

«جان ایران»؛ نماهنگی با بهره گیری از هوش مصنوعی
«جان ایران» هم عنوان یکی از جدیدترین نماهنگ های انتشار یافته توسط هوش مصنوعی است که در آستانه خاکسپاری رهبر شهید حضرت آیت ا... سیدعلی خامنه ای منتشر گردید.
نماهنگ «جان ایران» ویژه امام شهید خامنه ای با سودجستن از تکنولوژی هوش مصنوعی و سروده ای از امید آقایی جلیانی با تدوین علیرضا مرادعلی بیگی و ناظر کیفی سیدمحسن مصطفوی زاده در روابط عمومی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تولید و انتشار یافته است.
نماهنگ «جان ایران» را اینجا ببینید.

حسین طاهری؛ نماهنگ «خداحافظ»
حسین طاهری مداح جوان کشورمان که طی ماه های اخیر فعالیت مستمری در تولید آثار موسیقایی حماسی و انقلابی داشته با همکاری مرکز هنری رسانه ای نهضت نماهنگی به نام «خداحافظ» را منتشر نمود.
در این نماهنگ که با محتوای آقای شهید ملت ایران تولید شده حمید رمی بعنوان شاعر حضور دارد.
نماهنگ «خداحافظ» با صدای حسین طاهری را اینجا ببینید.

سیدرضا نریمانی؛ نماهنگ «خداحافظ»
نماهنگ «خداحافظ» با صدای سید رضا نریمانی عنوان یکی از جدیدترین محصولات موسیقایی و تصویری تولید شده مرکز هنری رسانه ای «نهضت» است که حالا در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
براساس برنامه ریزی های انجام گرفته این نماهنگ هم زمان با برگزاری مراسم خاکسپاری رهبر شهید انقلاب و مراسم بدرقه ایشان در کشور ایران و شهر های نجف و کربلا در دسترس سوگواران رهبر شهید قرار گرفته است.
نماهنگ «خداحافظ» با صدای سیدرضا نریمانی را اینجا ببینید.

محمد اسداللهی؛ نماهنگ «عزیز ایران»
از دیگر آثار انتشار یافته در روزهای منتهی به تشییع پیکر رهبر شهید آیت ا... سیدعلی خامنه ای نماهنگی به نام «عزیز ایران» با نوای محمد اسدالهی بود.
در این نماهنگ که از طرف مجموعه «حریم مدیا» تولید شده محمد اسدالهی بعنوان شاعر و خواننده و محمد مصباح بعنوان تهیه کننده حضور دارند.
نماهنگ «عزیز ایران» با صدای محمد اسداللهی را از اینجا ببینید.

مجتبی رمضانی؛ نماهنگ «راحت بخواب»
یکی دیگر از آثار در رابطه با مراسم خاکسپاری پیکر رهبر شهید، نماهنگ حماسی و عاطفی «راحت بخواب» با نوای مجتبی رمضانی است که بگفته سازندگان پروژه با حال وهوای حماسی و عاطفی تولید شده و تصویری از پیوند عمیق و تاریخی مردم با ولایت را در شرایط کنونی به نمایش می گذارد.
در توضیحات تکمیلی پروژه آمده است: نماهنگ «راحت بخواب» با سودجستن از تصاویر آرشیوی از حضور پرشور مردم در صحنه های مختلف و لحظات دلتنگی اقشار متعدد جامعه، به بازخوانیِ تعهدِ نسل های مختلف به مسیر ترسیم شده توسط رهبر شهید می پردازد. این اثر با تاکید بر محورهای «استقامت»، «وفاداری» و «عدم سازش با دشمن»، پاسخی به فضای غبارآلودِ تهدیدات بیگانگان است.
نماهنگ «راحت بخواب» با صدای مجتبی رمضانی را اینجا ببینید.

بطور خلاصه، این خواننده در چهارچوب نرم افزاری به عنوان یک آواتار (نماینده دیجیتالی یا شخصیت مجازی است که توسط الگوریتم های هوش مصنوعی ایجاد و کنترل می شود) برای بار اول است که در کشورمان تولید شده و در این راه در چهارچوب یک خواننده با موجودیت مجازی اقدام به اجرا می کند. در دل نوشته پخش شده میلاد هارونی برای این نماهنگ آمده است: روزی که روی آنتن زنده، با صدایی لرزان گفتم: شما بالاخره به آرزوی همیشگی تون رسیدید، اما دل ما، تنگ می شود برای شما... این اثر با تکیه بر محورهای استقامت، وفاداری و عدم سازش با دشمن، پاسخی به فضای غبارآلودِ تهدیدات بیگانگان است.
1405/04/21
10:29:20
5.0 / 5
8
تگهای خبر: آلبوم , آهنگ , پاپ , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو