نمایشگاه نقاشی نسیم عدالت به سرو رسید

نمایشگاه نقاشی نسیم عدالت به سرو رسید

به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، نگارخانه سرو از اول مرداد میزبانِ نمایشگاه نقاشی با عنوان نسیم عدالت از آثار احمد اله ورن زاده هنرمند معمار و نقاش پیشکسوت است.


به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه شش و فرهنگسرای سرو، نمایشگاه نقاشی «نسیم عدالت» که حاصل سال ها تجربه در حوزه های متنوع نقاشی و کوشش های هنریِ احمد اله ورن زاده است، پنجره ای تازه به سمت نگاهِ خلاقانه او با محوریتِ مهارتهای منحصربه فردِ نقاشی با خودکار در نگارخانه سرو باز می کند.
پس از قریب به چهل سال تجربه در برخورد با خطوط، رنگ ها و فضاها، احمداله ورن زاده، کارشناس معماری و هنرمند باسابقه، با نمایشگاه انفرادی «نسیم عدالت» در نگارخانه سرو تجربه زیسته خود از تقاطع هنر و عدالت را به نمایش می گذارد. این نمایشگاه که حاصل تجمیع آثار سالهای اخیر است، از اول مرداد در نگارخانه سرو با حضور دوست داران به هنر تجسمی افتتاح می گردد.
احمدالله ورن زاده که فعالیت هنری خویش را در سال ۱۳۶۵ آغاز نموده است، مسیر طولانی و پرفراز و نشیبی را در دنیای رنگ روغن و آبرنگ پیموده است. او که پیشینه علمی خویش را در رشته معماری می گذراند، در آثار خود توانسته است میان دقتِ هندسی معماری و رهاییِ رنگ های نقاشی، پیوندی عمیق برقرار کند.
اله ورن زاده که اولین تجربه نمایشگاهی گروهی خویش را در سال ۱۳۷۵ در فرهنگسرای ارسباران تجربه کرد، بعد از سال ها فعالیت مستمر، در سال ۱۴۰۴ با نمایشگاه گروهی «قاب های کوچک» بار دیگر در کانون توجه قرار گرفت. او از سال ۱۴۰۲ با تمرکز ویژه ای بر آثار انفرادی، مسیر جدیدی را در خلق آثار خود گشوده است که حالا در چارچوب نمایشگاه انفرادی «نسیم عدالت» به اوج خود می رسد.
نمایشگاه «نسیم عدالت» شامل ۳۰ عنوان اثر است که در ۲ قالب رنگ روغن و آبرنگ خلق شده اند. نام این نمایشگاه، نشان دهنده تلاش هنرمند برای بازنمایی مفاهیمی عمیق انسانی در چارچوب فرم های بصری است.
مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز پنجشنبه اول مرداد ۱۴۰۵، ساعت ۱۷ در نگارخانه سرو برگزار می شود. دوست داران به هنر می توانند برای بازدید از نمایشگاه در ایام ۳ تا ۱۰ مرداد از ساعت ۹ بامداد تا ۱۶ از مجموعه آثار این هنرمند بازدید کنند.
علاقه مندان برای بازدید از نمایشگاه می توانند به نگارخانه فرهنگسرای سرو واقع در خیابان ولیعصر(عج)، ضلع شمالی پارک ساعی، کوچه ساعی دوم، پلاک ۲ مراجعه نمایند.


حرف آخر اینکه به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه شش و فرهنگسرای سرو، نمایشگاه نقاشی نسیم عدالت که حاصل سال ها تجربه در حوزه های متنوع نقاشی و کوشش های هنریِ احمد اله ورن زاده است، پنجره ای تازه بسمت نگاهِ خلاقانه او با محوریتِ مهارتهای منحصربه فردِ نقاشی با خودکار در نگارخانه سرو باز می کند. بعد از قریب به چهل سال تجربه در مواجهه با خطوط، رنگ ها و فضاها، احمداله ورن زاده، کارشناس معماری و هنرمند باسابقه، با نمایشگاه انفرادی نسیم عدالت در نگارخانه سرو تجربه زیسته خود از تقاطع هنر و عدالت را به نمایش می گذارد. او از سال ۱۴۰۲ با تمرکز ویژه ای بر آثار انفرادی، مسیر جدیدی را در خلق آثار خود گشوده است که حالا در قالب نمایشگاه انفرادی نسیم عدالت به اوج خود می رسد. نمایشگاه نسیم عدالت شامل ۳۰ عنوان اثر است که در ۲ قالب رنگ روغن و آبرنگ خلق شده اند.

منبع:

1405/04/30
21:33:14
5.0 / 5
4
تگهای خبر: فعالیت , نمایش , نمایشگاه , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو