آثار مجید انتظامی اجرا می شود جزئیات یک کنسرت به افتخار جامعه پزشکی
به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، برج میلاد تهران روز پنجم شهریور میزبان یک کنسرت از اجرای آثار سینمایی مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشکی کشور خواهد بود.
به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از خبر آنلاین، اجرای ویژه مجید انتظامی در تاریخ ۵ شهریور، به افتخار جامعه پزشکی، در برج میلاد برگزار می گردد.
این اجرا که در چارچوب فیلم-کنسرت، و برگزیده شاخص ترین موسیقی فیلمهای مجید انتظامی خواهد بود، در بزرگداشت روز ملی پزشک و داروساز با همراهی ارکستر خصوصی ایستگاه روی صحنه خواهد رفت.
مجید انتظامی آهنگساز و موزیسین شاخص ایرانی و آهنگساز پروژه هایی چون «روز واقعه»، «سرزمین خورشید»، «بوی پیراهن یوسف»، «بازمانده»، «از کرخه تا راین» در این اجرا آثار شاخص خویش را می نوازد.
به طور خلاصه این اجرا که در چهارچوب فیلم-کنسرت، و برگزیده شاخص ترین موسیقی فیلمهای مجید انتظامی خواهد بود، در بزرگداشت روز ملی پزشک و داروساز با همراهی ارکستر خصوصی ایستگاه روی صحنه خواهد رفت.
منبع: سایت رسمی سیامك یزدانجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب