با محوریت ساز تنبور؛
آلبوم زیسته منتشر گردید
به گزارش سایت رسمی سیامك یزدانجو آلبوم زیسته به آهنگسازی و خوانندگی امیرحسین تفرشی پور با محوریت ساز تنبور و موسیقی هورامی در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.
به گزارش سایت رسمی سیامك یزدانجو به نقل از مهر، آلبوم «زیسته» به آهنگسازی و خوانندگی امیرحسین تفرشی پور كه با محوریت ساز تنبور توسط نشر تلسك تولید شده در دسترس علاقمندان قرار گرفت.
«زیسته» دومین اثر تفرشی پور بعد از «این همانی» است كه ۴ سال پیش منتشر گردید. این آلبوم بر مبنای مقامات تنبور و موسیقی هورامی آهنگسازی شده است ولی تمام اشعار (ترانه ها) به زبان فارسی است.
تفرشی پور در دومین آلبومش خلاف «این همانی» به سراغ كلام فارسی رفته و بر مبنای نغمه ها و موتیف های موسیقی تنبور اشعاری به زبان فارسی برای همراهی با «تنبورِ تهران» سروده است.
آلبوم حاوی ۹ قطعه با نامهای «روی»، «از درون»، «بی گاه»، «تا عدم»، «پُرسه»، «واقع»، «كشف»، «شكافت» و «مرگی چنین» تشكیل شده است.
در این آلبوم علی رحیمی نوازنده سازهای كوبه ای با نواختن بندیر، دهل، كوزه، دمام، دف، هند درام و یاسر گرجی، نوازنده سازهای بادی با نواختن كلارینت، نرمه نای و دودك باس تفرشی پور را همراهی كرده اند. این در شرایطی است كه پیام سوری ضبط، میكس و مسترینگ آلبوم را در استودیو «آوای دلنواز هنر» انجام داده است. ضمن اینكه ارژنگ آقاجری (مدیر تولید)، امیر بهاری (مشاروه هنری) و حمید فتح الله زاده (مدیر اجرایی)، «استودیو مركزی» طراحی گرافیك سایر عوامل اجرایی این آلبوم را می سازند.
در توضیحات تكمیلی آلبوم «زیسته» آمده است:
«از خصوصیت های مهم این آلبوم شكل آهنگسازی برای تنبور است كه فرم نواختن خاص خویش را می طلبد كه این شكل و فرم را «تنبورِ تهران» نامیده اند. تنبور تهران، سازی برگرفته از تنبور رایج یارسان با تغییراتی در كوك و سیم هاست كه با هدف بزرگنمایی چندصدایی های اصیل تنبور -با اندك تخلص در هارمونی و تكنیك های كهن- طراحی شده است.»
امیرحسین تفرشی پور همچون هنرمندانی است كه از سال ۱۳۶۸ آموزش موسیقی را با آموختن سنتور نزد فرزانه زند شروع كرد. او بعدها سه تار را با استاد جلال ذوالفنون و مسعود شعاری ادامه داد و تنبور گوران را با استاد علی اكبر مرادی آموخت. تفرشی پور چند سال هم به فراگیری دوتار شمال خراسان نزد استاد سعید طهرانی زاده پرداخت.
از فعالیتهای او می توان به اجراهای مختلف با گروه موسیقی «لاوچ» به سرپرستی و آهنگسازی علی اكبر مرادی، كنسرتهای مختلف با اركستر زهی «كامه راتا» بعنوان سولیست، به رهبری و آهنگسازی كیوان میرهادی زاده، نوازندگی در آلبوم «دوواله» به آهنگسازی علی اكبر مرادی، نوازندگی و خوانندگی در آلبوم «كهنه هواران؛ كنسرتو تنبور» به آهنگسازی كیوان میرهادی زاده اشاره نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب