موسیقی فجر ۳۶ در آینه مهر؛

دردل های هنرمند پیشكسوت موسیقی درباره برگزاری كنسرتهای مجازی

دردل های هنرمند پیشكسوت موسیقی درباره برگزاری كنسرتهای مجازی

سایت رسمی سیامک یزدانجو: یکی از هنرمندان شرکت کننده در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر از تجربه گروهش برای برگزاری کنسرت آنلاین در جشنواره مجازی موسیقی سخن گفت.



وحید اسداللهی نوازنده و مدرس موسیقی ایرانی که در دومین روز از برگزاری جشنواره موسیقی فجر تازه ترین کنسرت خودرا به صورت مجازی پیش روی مخاطبان قرار می دهد، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رویکرد متفاوت برگزاری دوره سی و ششم جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: با توجه به این که کنسرت گروه ما در دومین روز از برگزاری جشنواره در پلت فرم های مجازی پیش روی مخاطبان قرار می گیرد، بدین سبب هنوز پیش بینی چندانی برای میزان استقبال مخاطبان ندارم. اما به طور قطع ورود به این عرصه برایم تجربه جدیدی است که انگیزه های اصلی برای من برای حضور در جشنواره موسیقی فجر سی و ششم بود.
وی افزود: خوشبختانه گروه اجرائی که مشغول فیلمبرداری از کارهای ما برای پخش در زمان جشنواره بودند، گروه حرفه ای از تصویربرداران و عوامل فنی بودند که امیدوارم نتیجه این کارهای باارزش در حوزه تصویر خصوصاً در حوزه صدابرداری بتواند مورد رضایت مخاطبان قرار گیرد. به هر حال موضوع صدابرداری از اجراهای زنده یا آنلاین یکی از مهم ترین نکاتی است که در این فضا می تواند مورد توجه قرار گیرد. شرایطی که امید دارم انگیزه های من را برای ورود به اجراهای اینترنتی بیشتر کند.
این نوازنده پیشکسوت گارمون درباره کیفیت اجراهای این دوره از جشنواره موسیقی فجر اشاره کرد: من مایل نیستم درباره دیگر آثار شرکت کننده در جشنواره موسیقی فجر اظهار نظر کنم اما کاری که خودم برای جشنواره آماده کرده ام، یک موسیقی فولکلور به مفهوم مطلق کلمه است. که هم خوراک فرهنگی به شنوندگان می دهد و هم دربرگیرنده مولفه های مهمی از موسیقی مقامی و آهنگسازی است که متاسفانه در کمتر گروه و مجموعه شاهد اجرای زنده ای از این جنس موسیقی هستیم. گرچه این موسیقی گویا آنچنان که باید مورد توجه نیست و کمتر کسی حاضر به پشتیبانی و پشتیبانی از آنست.
اسداللهی درباره خاصیت های مثبت و منفی برگزاری اجراهای اینترنتی اظهار داشت: یکی از خاصیت های منفی برگزاری کنسرتهای اینترنتی ولو در بهترین کیفیت ممکن نفس به نفس نبودن تماشاگران با اعضای گروه اجرائیست که در کنسرتهای اینترنتی این حس و انرژی مثبت به هیچ وجه در اجراهای مجازی وجود ندارد. به عبارتی در جایی که مردم شنونده یک کنسرت نیستند خیلی دشوار است که بتوانیم با انرژی زیاد کنسرت برگزار نماییم اما خب باید بپذیریم در روزگاری هستیم که فعلاً چاره ای برای برگزاری کنسرت اینترنتی به سبب پیش گیری از شیوع ویروس کرونا نیست و امیدوارم هرچه سریعتر هم این شرایط تمام شود. درباره خاصیت مثبت اجراهای اینترنتی هم باید بگویم در اغلب کنسرتهای زنده ای که بنده با گروهم برگزار کردیم تماشاگران از ما می خواهند که کارهای شادتر و ریتمیک تری را اجرا نماییم که این تقاضا سبب می شود رپرتواری که برای کنسرت در نظر گرفته ایم با اختلال مواجه شود. اما کنسرت اینترنتی طبیعتاً با تمرکز بیشتری هدایت می شود.
این مدرس و نوازنده در بخش پایانی صحبت های خود اظهار نمود: پیش از شروع جشنواره موسیقی فجر نوع برنامه ریزی که برای کنسرتهای اینترنتی جشنواره انجام داده شده بود، مبتنی بر این شرایط بود که هر روز سه گروه می بایست آثار خودرا جهت شرکت در جشنواره ضبط کنند اما متاسفانه در آن روزی که ما در تالار رودکی حضور پیدا کرده بودیم این روند به لحاظ زمانی با تاخیر ضبط مواجه گردید که این مساله کمی در برنامه ریزی های ما برای اجرا اشکالاتی ایجاد کرد. اما به هر حال باید پذیرفت که تجربه برگزاری اینترنتی یک جشنواره تجربه بسیار سختی است که امیدوارم همین اشکالات نیز در دوره های بعد مرتفع شود.
کنسرت گروه وحید اسداللهی متشکل از وحید اسدالهی: سرپرست و نوازنده نقاره، مراد اسدالهی نوازنده گارمون، رضا اسدالهی نوازنده سازهای کوبه ای، افشار نامور نوازنده تار، فرامرز جوادی نوازنده قوپوز، رضا فرساد نوازنده کلارینت، ماندانا غفاری نوازنده پیانو، تارا موسویان نوازنده سازهای کوبه ای و شهاب میرزایی و فرهاد جوادی خواننده روز چهارشنبه ساعت ۲۰ در قالب برگزاری سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر پیش روی مخاطبان قرار می گیرد.


منبع:

1399/11/29
14:24:58
0.0 / 5
991
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو