با همراهی دو نوازنده مطرح منتشر شد؛

شنیدن تازه ترین اثر یك مهندس صدا

شنیدن تازه ترین اثر یك مهندس صدا

من رام نخواهم شد عنوان یکی از تازه ترین آثار موسیقایی منتشرشده در ایام اخیر است که با هنرمندی ارد انزابی پور و همراهی چند نوازنده شناخته شده پیش روی مخاطبان قرار می گیرد.



به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از مهر، آلبوم «من رام نخواهم شد» عنوان یکی از تازه ترین آثار انتشار یافته در بازار فروش محصولات موسیقایی است که با هنرمندی و ایده پردازی اُرُد انزابی پور آهنگساز، نوازنده و از مهندسان شناخته شده حوزه صدا، پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.
در این آلبوم علی جعفری پویان نوازنده ویولن و نیلوفر ابراهیمی نوازنده فلوت انزاپی پور را همراهی می کنند.
ارد انزابی پور در توضیحات قطعه «من رام نخواهم شد» نوشته است: علی جعفری پویان در تدارک آلبوم خویش در بهار سال نود و هفت به من پیشنهاد کرد که قطعه ای به سبک و سیاق خودم با گوشه چشمی به موسیقی جز برای آلبومش بنویسم.
نخستین فکری که به ذهن من آمد این بود که این قطعه باید تمپوی «پویان» (نسبتاً تند، بین مدارتو و آلگرو) داشته باشد! در موسیقی رایج در ایران قطعات تصنیف تک نواز- محور، یا بیانی و اکسپرسیو هستند و یا ریتمیک با محتوای ملودیک تکرارشونده. این ابزاری در فرم شناسی هنری است که آنرا تکرار عینی می نامند. در مقابل آن تکرار گسترش یافته قرار دارد.
بر آن شدم تا قطعه ای با الگوی ریتم سویینگ و با شیوه تم واریاسیونن به شکل بسط یک تم ساده بسازم که تکرار گسترش یافته داشته باشد. پس الگوی بسط پیش رونده تم ابتدایی نامتقارن، که از دو میزان اولین اصلی و دو میزان جواب با ریتم شکسته تشکیل می شود را انتخاب کردم. همراهی با تریوی استاندارد جز شامل پیانو، باس و درامز به اضافه فلوت برای توسعه رنگ صوتی بخش ملودی در نظر گرفته شد. در واقع نقش فلوت برای تفکیک دو بخش اصلی تم است که بسط و گسترش جمله اصلی تم بر عهده ویولن و بسط و گسترش جمله جواب بر دوش فلوت گذاشته شده تا به کمک تغییر رنگ صوتی هم بر تفکیک دو بخش تم اصلی، تاکید شود.
از هارمونی فونکسیونل با آکوردهای گسترش یافته اصلی به اضافه آکوردهای جایگزین معمول در موسیقی جز استفاده شد. قطعه دارای سه بخش اصلی علاوه بر یک دیباچه اکسپرسیو کوتاه است. از آنجایی که پس از همکاری طولانی بیست ساله با علی به توانایی وی در اجرای بخش های بیانی واقف بودم دیباچه ای کوتاه با شیوه نوازندگی او – با به عاریه گرفتن المان ظریفی از نوعی موسیقی نوشتم تا علی در ابتدا به صورتی آشنا (البته تقریباً آشنا) با مخاطب ظاهر شود. بخش ریتمیک نخست که در میزان یازدهم وارد می شود دیگر با انتظار مخاطب آشنا، کاملاً غیر منتظره جلوه می کند. اما سرنخ هایی از این جنب و جوش ریتیمیک منتظر، پیش آگهی شده است.

در بخش دوم احتیاج به بخش آهسته ای داریم که تنش موسیقی را کمی فرو بنشانند. بر خلاف بخش نخست که جمالت اصلی بالارونده بودند، این بخش آهسته از جملاتی با ماهیت و فرود پایین رونده بهره می گیرد و با استفاده از مدگردانی گسترده ریتم، از همان مصالح ملودیک بخش نخست به روشی دیگر استفاده می نماید. بخش سوم تکرار تقریبی بخش نخست است اما واریاسیون ها کمی پیچیده تر و دورتر هستند و چالش نوازنده در اجرای آن کمی بیشتر می شود.»
ارد انزابی پور آهنگساز، صدابردار- میکس – مسترینگ - نوازنده پیانو – بیس و دیجتیال درامز، علی جعفری پویان تهیه کننده و نوازنده ویولن، نیلوفر ابراهیمی نوازنده فلوت، غزال هاشمی دستیار ضبط، نشر و پخش جوان (ناشر داخلی)، آیدین الفت، شادی توسلی، فرید حامدی بعضی از اعضای گروه اجرایی این اثر را می سازند.

1399/12/22
20:41:15
0.0 / 5
1067
تگهای خبر: آلبوم , آهنگ , پیانو , ساز
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو