رضوان صادق زاده با سایت رسمی سیامك یزدانجو مطرح كرد؛

حضور داوران جوان در جشنواره هنرهای تجسمی جوان

حضور داوران جوان در جشنواره هنرهای تجسمی جوان

سایت رسمی سیامک یزدانجو: دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوان، از حضور یک داور جوان در ترکیب 3 داور رشته های ده گانه جشنواره آگاهی داد.



رضوان صادق زاده هنرمند نقاش و دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران درباره رویکرد این دوره جشنواره به خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال نیز همچون سال گذشته، به سبب شیوع بیماری کووید ۱۹ بنا را بر این گذاشتیم که جشنواره را آنلاین و با مرکزیت تهران برگزار کنیم؛ شرکت کننده ها در خانه و آتلیه های خود هستند و بصورت آنلاین هدایت خواهند شد.
وی با بیان این که در این دوره، جشنواره در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می شود، بیان کرد: جشنواره به همان روال سال قبل و با هدایت اساتید هر رشته از محل موزه هنرهای معاصر تهران انجام می شود. ارتباط تصویری (پوستر)، تصویرسازی، خوشنویسی (نستعلیق)، طراحی، عکاسی، کاریکاتور (کارتون)، مجسمه سازی، نقاشی، نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب) و هنرهای جدید (ویدئو آرت، چیدمان و …)، رشته های این دوره جشنواره است؛ قرار بود سرامیک نیز به رشته ها اضافه شود که به سبب سختی اجرای کارهایش، اضافه نشد.
صادق زاده توضیح داد: سال قبل گمان می کردیم که نتوانیم از عهده برگزاری جشنواره آنلاین برآییم اما خلاف تصور ما جشنواره خوبی انجام شد البته تمام محسنات جشنواره هنرهای تجسمی جوان به برگزاری حضوری آن و جمع شدن دانشجویان و اساتید در یکجا است که بحث و گفتگو شکل می گیرد اما در هر حال چون نمی توانیم بصورت حضوری آنرا شاهد باشیم، باز هم به سبب این که وقفه ای در برگزاری داشته باشیم، آنرا بصورت غیرحضوری برگزار خواهیم کرد.

وی با اشاره به این که در پی آن نیستیم که جشنواره چالشی تر شود، درباره تفاوت ها و تغییرات این دوره اظهار داشت: برای تغییرات ساختاری جشنواره که برنامه ای وجود ندارد به این علت که از نظر ما ساختار این جشنواره مشکل حادی ندارد و کمابیش همچون سالهای قبل انجام خواهد شد. در شورای سیاستگذاری بحث می شود که چه نماییم تا شرکت کننده بیشتر شود که پیشنهادات بالا بردن جوایز نیز مورد قبول واقع نمی گردد چون جشنواره جوان، جایزه محور نیست. با اهمیت ترین مساله در جشنواره جوان، ارتباط دانشجویان با اساتید است که با امسال، دو سال پی در پی بصورت غیرحضوری این ارتباط را شاهد خواهیم بود. تمام هم و غمّ ما این است که دانشجویان، خودشان در جلسات آنلاین حضور داشته باشند و کارها متعلق به خودشان باشد که این مساله نیز توسط اساتید مورد تأیید قرار می گیرد.
دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران با اشاره به تغییر داوران و اعضای شورای سیاستگذاری این دوره جشنواره، اعضای شورای سیاستگذاری را تلفیقی از گالری داران، هنرمندان، مسئولان آموزش و پرورش و مدیران هنری دانست و اضافه کرد: تصمیم گرفتیم داوران را به کل تغییر دهیم و داوران جدید با نگاه های جدید به این دوره جشنواره اضافه خواهند شد. در دوره بیست و هشتم، همچون دوره های پیش ۳ داور در هر رشته حضور دارند که تصمیم گرفتیم یک داور از هنرمندان جوان حضور داشته باشد.
وی بیان کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی جوان، در هر رشته ۵ نفر را بعنوان داور معرفی کرده است که مقرر است من بعنوان دبیر، ۳ نفر در هر رشته را انتخاب کنم که اسامی آنها به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
صادق زاده در آخر از بالا رفتن میزان جوایز در جشنواره بیست و هشتم و بیشتر شدن امکاناتی که در اختیار دانشجویان قرار می گیرد، آگاهی داد.


منبع:

1400/04/08
12:52:34
5.0 / 5
771
تگهای خبر: آموزش , جشنواره , ساز , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو