سقوط خواننده پاپ؟ | كاربران:

این آهنگ شادمهر شرم آور است!

این آهنگ شادمهر شرم آور است!

به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، شادمهر عقیلی، نامی که زمانی با آلبوم های مسافر و دهاتی مترادف موسیقی پاپ در ایران بود، با آهنگ جدیدش «ممنون» موجی از انتقادات را برانگیخته است.


به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از خبر آنلاین، این قطعه، که به نظر می آید برای بازار تجاری و جذب مخاطب عام طراحی شده، نه فقط از نظر ترانه و ملودی ضعیف است، بلکه نشانه هایی از افت هنری را در خود دارد که هواداران قدیمی را ناامید کرده است.
ترانه «ممنون» با عباراتی چون «تو رو که دیدم بی هوا کرک و پرم ریخت» فاقد عمق شاعرانه است و بجای احساس، به طنز ناخواسته نزدیک شده. کاربران در فضای مجازی این ترانه را «سطحی» و «سخیف» خوانده اند و برخی حتی آنرا «شرم آور» برای کارنامه شادمهر دانسته اند.
در فضای مجازی مردم از سقوط او سخن می گویند و باور دارند این آهنگ در شان شادمهر نیست. برخی او را متهم به «تجاری سازی بی محتوا» کرده اند، در حالیکه دیگران از تمرکز او بر همکاریهای پراکنده بجای خلق آثار با کیفیت گلایه دارند. این مسیر، نه فقط خاطرات خوب گذشته را لکه دار کرده، بلکه به جایگاه شادمهر بعنوان یک اسطوره موسیقی پاپ ضربه زده است.
هنوز اما امیدواریم شادمهر دست از منتشر کردن آثار این چنینی بردارد تا اعتبار او پیش از این لطمه نبیند.

منبع:

1404/07/19
11:53:28
5.0 / 5
53
تگهای خبر: آلبوم , آهنگ , پاپ , ترانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو