توضیحاتی درباره شست وشوی مجسمه های موزه هنرهای معاصر

توضیحاتی درباره شست وشوی مجسمه های موزه هنرهای معاصر

مدیرکل اداره هنرهای تجسمی، عکس منتشرشده از شست وشوی مجسمه جاکومتی با شلنگ در محوطه باز موزه هنرهای معاصر تهران را متعلق به سال 86 می داند و یادآور می شود که این مجسمه بیش از سه سال پیش به داخل موزه منتقل شده است.


هادی مظفری، مدیرکل اداره هنرهای تجسمی در گفت وگویی با ایسنا درباره عکس انتشار یافته از شست وشوی مجسمه جاکومتی در محوطه موزه هنرهای معاصر با بیان این نکته که این عکس متعلق به سال ها پیش است، توضیح داد: این تصویر مربوط به فیلم مستندی است که سال ۸۶ درباره موزه هنرهای معاصر تهران ساخته شد که در قسمتی از آن در حال شست وشوی مجسمه جاکومتی هستند. متاسفانه فردی که این تصویر را منتشر نموده، قسمتی از این فیلم را تقطیع و بخش مورد نظر را منتشر نموده است.
او افزود: این در حالیست که دو مجسمه جاکومتی که از سال ۵۶ و همزمان با شروع به کار موزه هنرهای معاصر در محوطه بیرونی و حیاط موزه نصب شدند، چند سال پیش به خاطر لطمه هایی که در فضای محیطی به این مجسمه ها وارد می شد و با نظر کارشناسان بنیاد جاکومتی به داخل موزه منتقل شدند و الان بیش از سه سال است که این آثار داخل موزه نگهداری می شوند.
مظفری با ابراز تاسف نسبت به انتشار اخباری خلاف واقع در فضای مجازی، اشاره کرد: موزه هنرهای معاصر همیشه برای هنرمندان، صنف های هنری و مدیران و مسئولان دارای اهمیت بوده است. آثار موجود در موزه هنرهای معاصر، مربوط به کشور و تمام مردم است و کسی نمی تواند بگوید که انگیزه بیشتری برای پاسداری و مراقبت از این آثار دارد؛ بلکه خردجمعی و تمام افکار عمومی بر حفاظت و مراقبت از آثار موزه هنرهای معاصر تاکید دارد.
مدیر کل اداره هنرهای تجسمی درخواست نمود که «در چنین شرایطی حتما پیش از انتشار، اخبار راستی آزمایی شود» و اضافه کرد: در همین راستا همکاران ما در موزه هنرهای معاصر و دفتر هنرهای تجسمی همیشه برای پاسخگویی به سوالات آماده هستند.
مظفری درباره حاشیه هایی که برای تغییر لوگوی موزه هنرهای معاصر پیش آمد، اظهار نمود: در بحث تغییر لوگوی موزه هنرهای معاصر نیز تمام نمایندگان نشریات و رسانه هایی که در جلسه حضور داشتند، می توانند شهادت دهند که به هیچ عنوان قرار نبود لوگوی این موزه تغییر کند. لوگویی که در سال ۷۰ توسط آقای جواد پویان طراحی شد، کماکان قرار بود مورد استفاده قرار بگیرد، اما در عین حال قرار بود هویت بصری موزه نیز گسترش پیدا کند و چیزی فراتر از لوگو برای موزه طراحی شود؛ موضوعی که در سالهای گذشته فاقد آن بودیم. در آن جلسه آقای رضا عابدینی بعنوان یک طراح شاخص و شناخته شده بیان کرد که موزه جز لوگو، هویت بصری دیگری نداشت و در سالهای گذشته حتی فونتی که برای موزه در چند مرحله طراحی شده بود، نتوانسته تجانس لازم را برقرار کند.
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی همین طور در پاسخ به این پرسش که آیا باتوجه به اتفاقات اخیر بازگشایی موزه با تاخیر همراه می شود، اظهار داشت: شرایط بازگشایی برمبنای آن چیزی که پیش بینی شده دی ماه برقرار است، اما برای افتتاح نیاز به صدور مجوز از طرف ستاد ملی کرونا داریم که در حال انجام می باشد.



1399/10/15
13:38:56
5.0 / 5
956
تگهای خبر: هنر , هنرمند , هنرمندان , هنری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو