نشان های مانا و مانی به کدام هنرمندان اهدا شد؟

نشان های مانا و مانی به کدام هنرمندان اهدا شد؟

سایت رسمی سیامک یزدانجو: مراسم اهدای نشان عالی و افتخار «مانا و مانی» امروز ـ جمعه ـ 19 آذر ماه در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان اجرا شد.


به گزارش خبرنگار ایسنا، امیر راد، رییس انجمن نقاشان کشور در جریان این مراسم درباره اهدای این دو نشان عالی، اظهار داشت: «جایزه و نشان مانی، نشان افتخار انجمن هنرمندان نقاش ایران است که هر سال به حداقل سه نفر اهدا می شود که در ضمن سالیان به پیشبرد اهداف انجمن کمک کردند. مانا نیز نشان عالی است که به یک هنرمند نقاش که در هنرهای تجسمی حضور فعالی داشته است، اهدا خواهد شد.»
ایشان سپس از محمد فیروزه ای، یکی از اعضای هیات مدیره انجمن نقاشان دعوت کرد تا برای سخنرانی به روی سن بیاید.
فیروزه ای این رویداد را موجب امیدواری دانست و اظهار داشت: «این رویداد با وجود دشواری هایی که وجود داشت، اجرا شد. من بعنوان یکی از اعضای هیات مدیره با وجود مشکلات با برگزاری آن موافقت کردم اما نگرانیِ من بابت ادامه آنست.»
وی ضمن اشاره به این نکته که هنوز نتوانسته اند آنطور که باید انجمن را ارتقاء دهند، افزود: «برگزاری چنین مراسم هایی موجب خوشنودی است. در این مراسم ها می آییم تا تشکر نماییم از کسانی که استحقاق آنرا دارند و ارج می گذاریم بر کارهایی که انجام داده اند.»


در ادامه این مراسم جایزه اول مانی که نشان افتخار انجمن هنرمندان نقاش ایران است، با رأی اکثریت به جمشید حقیقت شناس رسید.
جمشید حقیقت شناس در سال ۱۳۴۱ در تهران به دنیا آمد. او فارغ التحصیل نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. این نقاش در نمایشگاه های گوناگون داخلی و خارج از کشور آثارش را به معرض نمایش گذاشته است.
عضویت در خانه هنرمندان، عضویت نقاشان گروه ۳۰+، عضویت رسمی انجمن هنرمندان نقاش ایران و ریاست این انجمن و تدریس در دانشگاه آزاد معماری تبریز در کارنامه کارهای هنری این هنرمند به چشم می خورند.
حقیقت شناس موفق به کسب جایزه اثر برگزیده بخش گفتگو از نخستین نمایشگاه بین المللی طراحی معاصر / تهران ۱۳۷۸، جایزه افتخار یازدهمین بی ینال بنگلادش، داکار / ۱۳۸۲ شده است.
همچنین دومین جایزه مانی به شهناز زهتاب (متولد ۱۳۳۸، تهران، ایران) رسید.
شهناز زهتاب هنرمند تجسمی، نقاش و طراح است. او همین طور مدرس دانشگاه و عضو انجمن نقاشان ایران است. زهتاب یکی از اعضای گروه ۳۰ بود. این هنرمند تا حالا مقالاتی را به چاپ رسانده و با موزه هنرهای معاصر در حوزه روزنامه نگاری، نقد و مقاله همکاری داشته است. نخستین نمایشگاه خودرا در سال ۱۳۷۱ در گالری سهراب برگزار کرد. زهتاب از شاگردان آیدین آغداشلو بوده و تمرکز کارهایش بیشتر بر تکنیک بود. یکی از مهم ترین المان آثارش استفاده از نقوش سنتی و هندسی است و بر اسطوره و نماد نیز تاکید دارد.
و سومین جایزه مانی در جریان این رویداد به حمید توکلی اعطا شد.
در جریان مراسم روز جمعه ـ ۱۹ آذر ماه ـ نشان عالی مانا انجمن هنرمندان نقاش ایران که به یک هنرمند شاخص در عرصه هنرهای تجسمی اعطا می شود به فرشید ملکی اعطا شد.
فرشید ملکی نقاش و از هنرمندان نسل دوم مدرنیسم ایران است. او ۲۴ سال بعنوان استادیار در دانشگاه هنر، دانشگاه آزاد و دانشگاه الزهرا به تدریس مشغول بود. ملکی گستره ای از سبک های مختلف را در طول دوران کاری اش تجربه نمود با کارهای انتزاعی شروع و به سمت اکسپرسیونیست و سورئالیست پیش رفت. او دوران کاری خودرا به دو دوره متفاوت تقسیم می کند، دوره ی اول، دوره تالار قندریز است که از توتم های آفریقایی و بافت استفاده می کرد و دوره ی دوم که تا به امروز ادامه دارد کارهای فیگوراتیو او محسوب می شوند. او تا حالا نمایشگاه های مختلفی در داخل و خارج از کشور بر پا کرده است. اولین کتاب این هنرمند به همت بنیاد لاجوردی و گالری امکان انتشار یافته است.
جایزه این هنرمند که در مراسم حضور نداشت به دخترش اعطا شد.






منبع:

1400/09/21
14:18:12
5.0 / 5
533
تگهای خبر: نمایش , نمایشگاه , هنر , هنرمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳